Over Amstate

Wij zijn Amstate

We hebben vele jaren ervaring in ontwikkeling, beheer en het beleggenin vastgoed, varierend van enkele objecten tot grotere beleggingsportefeuilles. We zijn altijd op zoek naar uitdagende vastgoedprojecten die we kunnen ontwikkelen of transformeren. Koper en verkoper worden betrokken bij het gehele ontwikkelingstraject en samen behalen we het groostste rendement.

Amstate heeft een eigentijdse visie op kwaliteit, duurzaamheid en het effectief realiseren van een mooi project. Met de beste aannemers, architecten, adviseurs en betrouwbare banken bouwen we aan de leefomgeving van morgen.

Interesse in een leuke samenwerking?

Onze geschiedenis

Hoogbouwprojecten

2003

Onderdeel van realisatie hoogbouwprojecten. Specialisatie in architectuur, techniek en management

Vastgoedontwikkeling

2010

Ontwikkeling, beheer en het beleggen in vastgoed, varierend van enkele objecten tot grotere beleggingsportefeuilles in Amsterdam

Advies

2005

Aanbieden van advies in architectuur, bemiddeling, beheer en techniek

Amstate

2018

Nieuwbouw- en transformatieprojecten waarbij alle specialiteiten, ervaring en kunde worden gecombineerd en (inter)nationaal wordt ingezet.

Een nieuw project

Altijd zijn wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Gebouw of perceel te koop? Wij zorgen samen met jullie voor een creatieve invulling van uw project

Goed van start

Goede afspraken hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan het voortraject en leggen we alles vast in een helder plan van aanpak.

Samenwerken

Wij bundelen onze krachten met de meest getalenteerde vakmensen en werken aan kwalitatief hoogwaardige projecten. Hierbij leveren we de beste resultaten voor de koper en verkoper

Een mooiere leefomgeving

Wij houden van het crëeren van mooie leefomgevingen en het verfraaien van het straatbeeld. We combineren oud met nieuw en houden rekening met de bestaande situatie.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om content te personaliseren en ons websiteverkeer te analyseren. Bepaal of cookies van onze website wilt accepteren.