Projecten

Westenzicht

Den Burg
Nu in de VERKOOP:

Een exclusief wooncomplex met drie ruime luxe appartementen in Den Burg op Texel. Het worden duurzame levensloopbestendige woningen met een ruime woonoppervlakte tussen de 155 m² en de 198 m², inclusief een ruime berging.

Voor meer info kijk ook op de projectsite: Westenzicht !

Duinoord

Oostvoorne

Amstate ontwikkelt in samenwerking met Truijers Vastgoedontwikkeling een kleinschalig woningbouwproject in de dorpskern van Oostvoorne. Op dit moment hebben we een voorlopig ontwerp wat technisch nog verder uitgewerkt zal worden voor de verkoop van:

2 vrijstaande woningen (levensloopbestendig) en 2 onder één kapwoning

Voor meer info en inschrijven kijk ook op Truijers Vastgoed !

Prinsengracht 37-hs

Amsterdam

 

Een bijzonder grachtengordelappartement van 198 m2 met exceptioneel grote tuin van 122 m2 gelegen op een toplocatie aan de Prinsengracht in Amsterdam. Qua indeling en afwerking kunt u alle kanten uit, van klassiek familie huis tot hypermoderne loft !

Project Noord

Amsterdam, Nederland

In het Hamerkwartier in Amsterdam Noord heeft Amstate een haalbaarheidsstudie verricht. Hierbij hebben we op een oppervlakte van 2000m2 ruim 6000m2 aan ruimte gecreeerd voor een prachtig complex waarin wordt gewoond, gewerkt en gerecreeerd.

Pastorie

Amsterdam, Nederland

De oude pastorie aan de Spaarndammerstraat is ontworpen door architect Cuypers, bekend van het ontwerp van het Rijksmuseum. We hebben dit pand in ere hersteld en hebben drie woningen gecreeerd van 200 m2 tot 400 m2.