Amstate ontwikkelt en optimaliseert vastgoed waar mensen in wonen en werken

Projecten

Samen in ontwikkeling

Amstate creëert en verbetert alledaagse leefomgevingen. We gaan voor het beste en mooiste resultaat voor koper en verkoper. Samen met een kundig team drukken we onze stempel op de wereld die wij ons thuis noemen. Samen zijn wij in ontwikkeling.

Hoe wij graag werken

Een nieuw project

Altijd zijn wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Gebouw of perceel te koop? Wij zorgen samen met jullie voor een creatieve invulling van uw project

Goed van start

Goede afspraken hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan het voortraject en leggen we alles vast in een helder plan van aanpak.

Samenwerken

Wij bundelen onze krachten met de meest getalenteerde vakmensen en werken aan kwalitatief hoogwaardige projecten. Hierbij leveren we de beste resultaten voor de koper en verkoper

Een mooiere leefomgeving

Wij houden van het crëeren van mooie leefomgevingen en het verfraaien van het straatbeeld. We combineren oud met nieuw en houden rekening met de bestaande situatie.

Westenzicht

Den Burg

Nu in de VERKOOP:

Een exclusief wooncomplex met drie ruime luxe appartementen in Den Burg op Texel. Het worden duurzame levensloopbestendige woningen met een ruime woonoppervlakte tussen de 155 m² en de 198 m², inclusief een ruime berging.

Voor meer info kijk ook op de projectsite: Westenzicht !

Meer info

Duinoord

Oostvoorne

Amstate ontwikkelt in samenwerking met Truijers Vastgoedontwikkeling een kleinschalig woningbouwproject in de dorpskern van Oostvoorne. Op dit moment hebben we een voorlopig ontwerp wat technisch nog verder uitgewerkt zal worden voor de verkoop van:

2 vrijstaande woningen (levensloopbestendig) en 2 onder één kapwoning

Voor meer info en inschrijven kijk ook op Truijers Vastgoed !

Meer info

Prinsengracht 37-hs

Amsterdam

Een bijzonder grachtengordelappartement van 198 m2 met exceptioneel grote tuin van 122 m2 gelegen op een toplocatie aan de Prinsengracht in Amsterdam. Qua indeling en afwerking kunt u alle kanten uit, van klassiek familie huis tot hypermoderne loft !

Meer info

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om content te personaliseren en ons websiteverkeer te analyseren. Bepaal of cookies van onze website wilt accepteren.